Dagboek deel 31: 2016, 1 mei 2016 t/m 7 juli 2016

Gepubliceerd op 18 november 2023 om 10:27

7 mei 2016 (Solaire Storm) Middenkolom

Een warme dag, maar niet onprettig. Heb me voorgenomen om aan dharma art te gaan doen, oftewel: heel bewust bezig zijn met wat je doet. Alles wat je doet verhef je tot kunst. Dat bevalt goed. Lukt niet de hele tijd, maar het voelt goed, ondanks onbalans als het bewustzijn er uit valt. (…)

8 mei 2016 (Planetaire Zon) Middenkolom

Een bijzondere Moederdag. Smorgens erg gezellig op de Torenakker. Ik zette mijn ‘dharma art’-bewustzijn voort. Dat had effect. Ook smiddags in Hulst en tijdens de weg heen en terug. Heen een goed gesprek gehad. Terug de slappe lach vanwege een zeer kostelijke opmerking van Amaya.

9 mei 2016 (Spectrale Draak)

(…) Vannacht zoveel energie over, dat ik ben gaan schrijven. Het bewust bezig zijn kende een vervolg in het bewust de energie en boodschap van de graancirkel te voelen. Ik voelde aan dat ik te weten ging krijgen wie mijn sifu is: Pacal Votan. (…)

 

18 mei 2016 (Resonante Hond) GAP

Bij jezelf blijven. De grote uitdaging van vandaag. Mijn focus was weg en ondanks de ontvangen signalen wist ik het niet in balans te houden. Past mooi bij de opdracht van het IK. Mijn bewustwording wordt steeds beter. Dan krijg je ook leermomenten als deze. Daar ben ik blij mee. Ik zie het niet meer als falen. Dat is voor mij een groot gewin.

23 mei 2016 (Kristallen Adelaar) GAP

De laatste van de lange reeks GAP dagen. Het loopt niet lekker. De focus van een tijdje geleden is weg. Ging het daar geweldig, nu eerder het andere uiterste. (…)

 

27 mei 2016 (Elektrische Storm)

In voorbereiding op de beurs met controledwang. De heenreis ging vlot en het opbouwen ook. Tegenvaller is dat de planken te breed zijn -> de afstand tussen kl en ik is groot. A+G + H waren er ook. (…)

28 mei 2016 (Zelfbestaande Zon)

Eerste beursdag: Vanuit een Ho’oponopono sessie voor het in slaap vallen naar een open instelling naar de klanten toe. DE eerste paar uur geduldig zitten kijken en praten met anderen. Toen 2 klanten en daarna een Amerikaan met een aanbod dat ik niet kon weigeren. Vervolgens op een High nog een klant gehad en een uitwisseling met een standhouder. Dat levert een boodschap via Automatisch Schrift op. En daarna een gezellige leerzame avond met Gerard, Ans en andere standhouders.

29 mei 2016 (Overtoon Draak)

De dag had ook verrassingen in petto. Een therapeut uit Waardenburg met een aanbod van 2 gratis behandelingen. Kortom een geslaagde beurs.

30 mei 2016 (Ritmische Spiegel)

Naar Amsterdam voor een ontmoeting met Marlon. Een prachtige middag, veel puntjes op de i en een stroming van hart tot hart.

31 mei 2016 (Resonante Nacht)

Vroeg gaan slapen, wakker geworden en de energie gelinkt van mijn eigen wave-spell en daarna aan de lezing gaan werken.

1 juni 2016 (Galactisch zaad)

weer vroeg naar bed en bezig met de Tzolkin energieverbindingen.

 

8 juni 2016 (Lunaire Aap)

Vandaag naar R geweest. Een bijzondere ontmoeting met een bijzondere uitkomst. De reis heen en terug was ook een belevenis op zich. Savonds naar graancirkel waarin werd bevestigd van vanochtend.

9 juni 2016 (Elektrische Mens)

Ik kan mijn linkerhand gewoon vrij normaal gebruiken. Hoe geweldig is dat? Afwassen, afdrogen, koken, iets inschenken en opdrinken: het gaat! Vandaag met IK bezig en met het leren van de codes Tzolkin. Fijne praatwandel met vrouwtje en Wuf. (…)

15 juni 2016 (Solaire Spiegel)

Weer naar R geweest, opnieuw baanbrekend. Ben afscheid aan het nemen van het verleden, van voer dat niet meer goed voelt. Het gaat hard. Precies goed. Ik mag het verleden achterlaten en zonder ballast verdergaan. Dat besef maakte wat los.

16 juni 2016 (Planetaire Storm)

Manifesterende Storm. Energiezuivering. Balans houden. Vurigheid was er, balans ook, tot ergens in de middag de balans toch werd verstoord door eigen toedoen. Meeslepen in negatieve denkpatronen. Savonds H&M op visite. Ze brachten Kikker mee. Het was gezellig. M heeft Kikker ingewijd/gezegend.

20 juni 2016 (Magnetische Nacht)

Een prachtige dag gehad met het vieren van 7 jaar getrouwd: een ezelwandeling in Olst. (…)

23 juni 2016 (Zelfbestaande Wereldoverbrugger)

(…)Keiwarm, savonds naar Vlierden voor LJV. De tocht was treffend voor mijn pad. Eenmaal aangekomen begint het te regenen en onweren en valt er hagel zo dik als tennisballen.

24 juni 2016 (Overtoon Hand)

Heftige dag. Mijn opstelling gedaan en in 1 of 2 opstellingen meegedaan als resonant, dat is heel bijzonder.

25 juni 2016 (Ritmische Ster)

De 2e dag opnieuw heftig en intens. Een aantal opstellingen in meegedaan, in sommige niet. Maar juist die kunnen heel confronterend zijn.

26 juni 2016 (Resonante Maan) GAP

De derde zo mogelijk nog intenser. Geregeld ook meegedaan in opstellingen, als resonant voor denken (1x voor voelen). Reis naar huis ging vlot. Thuis de hond gaan uitlaten en dan een insult. Viel goed mee, achteraf.

28 juni 2016 (Solaire Aap)

Lien van Wuf jarig! Samen met Lien naar HvH geweest, gewandeld en gegeten. Thuis dan weer dan de Torenakker voor pedicure en een bijzonder intiem onderonsje met Marise de spirituele moeder.

30 juni 2016 (Spectrale Hemelwandelaar)

Nou, das durven: volgende week een genogram gaan maken in H. Verder gegaan met Innerlijk Kind studie. Die sluit nu aan op LJV van A&G. Ik merk wel dat ik er de neiging bij heb om weg te lopen. (…)

6 juli 2016 (Zelfbestaande Storm)

In de middag aan het genogram gewerkt, gewandeld door H en nog verder aan genogram gewerkt en weer gewandeld. Het kost energie en ik raak 2x in onbalans. Niet erg bijzonder, dat lag in de verwachting. Zo heb ik me dus gevoeld, 32 jaar. Daar word je inderdaad moe van.

7 juli 2016 (Overtoon Zon)

smorgens naar J2 en G. Van de hel naar de hemel, zo voelt het tenminste. Welkom voelen, op mijn gemak zijn. Gelijkgestemden. Dat doet mij goed. Blij om Amaya te horen aan de telefoon. (…)

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.