Dagboek deel 30: 2015/2016, 20 december 2015 t/m 30 april 2016

Gepubliceerd op 17 november 2023 om 11:26

13 manen dagboek Planetair Tovenaar jaar

23 december 2015 (Zelfbestaand Zaad)

Mijn kin-dag: Afscheid van het werk met een etentje. In de ochtend de kaartjes met geluksmuntje geschreven. Die werden savonds bijzonder goed ontvangen. Het was een afscheid zoals ik me had gewenst. Ik ben er blij mee.

 

19 januari 2016 (Overtoon Aap)

(…) Ik vond het heel fijn om bij te praten, ook met Marise. Haar moederliefde voelt erg geborgen en veilig.

20 januari 2016 (Ritmische Mens)

(…) een sms van Jan gehad, Ik heb een mail gestuurd en ook 1 terug gehad van Jan. Dat voelt ontzettend fijn, zo’n oprecht contact. Dat was al lang geleden, dat ik dat heb mogen meemaken, buiten de bestaande vrienden om. (…)

23 januari 2016 (Solaire Adelaar)

De dag van Broer zijn 40e verjaardag. Het was weer een cinema. En wij waren ook aanwezig. Ik maak me ongemerkt dan toch drukker dan nodig. Veel energie verspeeld zonder me er beter door te voelen. (…) Toch uit balans, de prijs voor een middagje familie. Is dat het nog waard?
6 februari 2016 (Manifesterende Maan)

Examendag! Het was een vlekkeloze heenreis zonder tegenslag. (…) Het examen zelf begon moeizaam maar daarna ging het als een speer. Het moet gek gaan als ik geen 60% haal. Terugtocht al even vlekkeloos (…) Tegen de avond valt de twijfel in. Waarom? De onnavolgbaarheid van het ego.

7 februari 2016 (Spectrale Hond)

Jaja. Slechte nacht gehad. IK dacht mezelf ‘naar beneden’, maar mijn gevoel gaf duidelijk iets anders aan, op het moment zelf. Dus druk maken om niks, behalve mezelf onnodig in de weg zitten. Maar dat ken ik wel van mezelf.(…)

 

15 februari 2016 (Ritmische Spiegel)

Nou. Geslaagd met een ruime marge: een 9. Was bezig om de website en de praktijk handen en voeten te geven. Ik verwacht dat Charles Chaplin als ultiem innerlijk kind een voorbeeld zal zijn in Lahun. Bezig om quotes uit te zoeken, kwam het mailtje met de uitslag binnen.

18 februari 2016 (Solaire Draak)

(…) Diploma Lifecoach is binnen en ik heb me nu voor Innerlijk Kind therapie aangemeld. Dat gaat vast een hele kluif zijn, Ingaande per 1 maart. Duidelijk is nu wel dat de slagzin die bij Lahun zal horen: van Transformatie naar Manifestatie zal zijn.

 

26 februari 2016 (Zelfbestaande Maan) GAP

(…) Flink in discussie met Amaya. Over coachtoepassing en afwijzing van kennis nu ik er eindelijk voor ga staan. Dat heeft te maken met erkenning zoeken en bewijsdrang.

2 maart 2016 (Galactische Hemelwandelaar)

Vandaag was een onevenwichtige dag. Ik ervaarde veel onbalans. Mijn idee is dat het te maken heeft met de IK-studie die nu is begonnen. In de loop van de middag ging het steeds beter. Bij de pedicure werd duidelijk dat er nog een hoop onverwerkte emotie zit.

6 maart 2016 (Kristallen Aarde) GAP

(…) Savonds toch een wandeling met Wuf en vrouwtje. Het gesprek mondt uit in een onenigheid over luisteren en spreken. Ik voel dat het een oud patroon van mijn IK is, dat om heling vraagt.

7 maart 2016 (Kosmische Spiegel)

Vandaag een webtekst gemaakt. Het is toch frappant dat ik er een hele dag mee bezig ben en dan eigenlijk nog niet tevreden voel over het resultaat en dat Amaya juist zeer erover te spreken is. Vannacht een ontmoeting gehad met IK, die mij duidelijk maakte dat het inderdaad een oud patroon is.

 

9 maart 2016 (Lunaire Zon)

Lahun is definitief (…) geboren op 4-3-2016. (…) Daarom dit heuglijk feit gevierd met een etentje. (…) toch wel gezonde spanning voor het moment (…) Een nieuwe schedel riep, als cadeautje.

10 maart 2016 (Elektrische draak)

Got, en toen was daar ineens een insult. Het onvermoede, maar onvermijdelijke gevolg van het manifesteren van Lahun, wat helemaal van en door mijzelf is. De zo goed als hele dag in bed doorgebracht. De energie was zo laag en mijn zenuwen zodanig op de proef gesteld, dat ik de hele dag en nacht nodig had om bij te trekken en te wennen aan wat de energie wordt van de nieuwe Zelf.

12 maart 2016 (Overtoon Nacht)

(…) Het filosoferen begint in te dalen en wakkert zin in sparren met iedereen aan. Ik voel mij precies sterker dan voor afgelopen donderdag. (…)

15 maart 2016 (Galactische Wereldoverbrugger)

Gisteren ook bezig geweest met mijn IK (…) De brief aan mijn IK heeft mij een middag en avond stoeien opgeleverd. Het voelde goed om zo bezig te zijn met mijn IK

17 maart 2016 (Manifesterende Ster) GAP
Vandaag een boodschap gehad van mijn IK. De foto was op deze agenda terecht gekomen twee verdiepingen lager dan hij origineel staat. Hij lag precies op 15 maart waar ik iets over IK had geschreven. Dat doet mij goed!
(…)

 

21 maart 2016 (Magnetische Mens)

De 2e les van IK afgerond. (…) Opdracht uit te zoeken wie ik was? Hoe ik was als kleine jongen. Het beeld wat ik van J1 kreeg was niet anders dan dat ik altijd heb gehoord, maar ik blijf het tegenstrijdig vinden met wie ik nu ben.

22 maart 2016 (Lunaire Hemelwandelaar)

(…). Een groot discussiepunt over iets beloven en niet nakomen. In mijn filosofische mood kan ik Amaya helemaal vastpraten. Een openbaring. Niet precies wat ik wil, maar het is tekenend voor mijn groeiproces dat het mij lukt.

27 maart 2016 (Resonante Spiegel)

1e paasdag, een dag vol discussie en spiegelmomenten. Veel tijd en zorg besteed aan de Tiramisu taart en lekker gewandeld. Ik ben op de goede weg.

29 maart 2016 (Planetaire Draak)

Met Janique aan de telefoon geweest voor 2 uur. (…) Wat ik voelde werd bevestigd door J2.

 

4 april 2016 (Lunaire Wereldoverbrugger) GAP

(…) Onverwachts,maar het zat eigenlijk wel in de verachting, dat het zou kunnen gaan gebeuren, is Trees van Siet overgegaan. Het gegeven stond bol van de synchroniciteiten. Het moest vandaag zo zijn. Het was evengoed emotioneel en de tranen vloeiden gemakkelijk met Trees in mijn armen.

7 april 2016 (Overtoon Maan) GAP

(…) Ik ben zeer verbaasd geweest over dat de mail van John ook naar Amaya is gestuurd. Dat zegt alweer zat over hoe er in de familie met integriteit wordt omgesprongen.

9 april 2016 (Resonante Aap) GAP

(…) Smiddags dan Peperspaghetti maken, maar de pan valt van het fornuis net nu de peperspaghetti op weg is om legendarisch te worden. Het vallen van de pan triggert oud gedrag van het IK.

12 april 2016 (Planetaire Tovenaar) GAP

De pan wordt vervangen door een zelfde exemplaar. Onderweg naar Eindhoven een doorbraak in de verwen/luiheid questie. Over het waarom, de bewustwording en de verandering van intentie. Nu doorpakken en verdergaan. Ontwikkelingstraject gaat inderdaad hard. In mijn dromen mijn pa en ma eens de waarheid verteld. In een ander stuk waren er mensen aan het muggenziften. Ik deed het zo goed dat er gezocht werd naar iets maar niet gelukt.

17 april 2016 (Lunaire Storm)

(…) Weer een nieuw IK punt gevonden. Iets wat buiten het plat getreden pad ligt en betreden wordt door mij, dat mag niet, is mijn beleving. (…)

18 april 2016 (Elektrische Zon)

Gedroomd dat ik in het noodgebouw van de middelbare school op de wc zat. De inwoners van het flatgebouw ernaast hadden vrij zicht op wat ik deed. Inderdaad, ik heb het gevoel alsof iedereen weet en ziet wat ik doe. En die overtuiging is 1 overtuiging die mag losgelaten worden om mijn IK te genezen en te volle te kunnen manifesteren.

19 april 2016 (Zelfbestaande Draak) middenkolom

Een rare dag. Toon 4, mijn toon, maar het gaat me niet af. Ik zit in een proces en dat klopt ook wel, maar het voelt raar. Ik ben mijn medicijnen vergeten en neem ze uiteindelijk pas tegen 1800 uur. (…) In de IK studie raak ik een teer punt en dat triggert wegloopgedrag.(…)

20 april 2016 ( Overtoon Wind) middenkolom

(…) nog even aan de praat met het buurmeisje. Sammie de buurhond is dood. Buurman was gisteren een jaar dood. Gedroomd over een symposium waar ik niet op mijn plek was, maar er mij uitpraatte en met veel bagage naar Hollywood ging en met de lift omhoog ging, op het vliegveld.(…)

21 april 2016 (Ritmische Nacht) middenkolom

(…) Bles is toch wel een lieve nieuwe cavia. Met een groot laweit. Die kan me een goede keel open zetten. Vandaag niet aan IK geraakt. Het raakt te tere punten, moeilijk. (…)

23 april 2016 (Galactische Slang) middenkolom

Vandaag 2e dag van Divine Healing Hands van Amaya. Begon toch anders dan verwacht. Aaron kon amper gaan. 5 stappen, wachten. Thuis wilde hij niet meer vooruit. Hartslag hoog, koude oren. Naar dierenarts: koorts 40,3 en een infectie of iets dergelijks. Met medicijnen naar huis. Het ging al weer veel beter. We hadden het idee dat we hem moesten gaan afgeven. Dat was gelukkig niet zo. Savonds al heel stuk beter.

25 april 2016 (Planetaire Hand) middenkolom

Hoofdpijn die de avond tevoren kwam opzetten heeft met IK te maken. Getriggerd door een stukje uit het boek Kleinzeit. Ik heb het in het dagboekje aangetekend. (…)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.