Dagboek deel 34: 2016, 26 juli 2016 t/m 25 september 2016

Gepubliceerd op 21 november 2023 om 11:05

13 manen dagboek Spectrale Storm jaar

26 juli 2016 (Spectrale Storm)

Op een angst gewezen: iets voor mezelf doen houdt samen doen tegen. Irrationeel: ja. Tekenend: ja. Inzichtgevend: ja. Iets zelf manifesteren is dan tegen de regels. Vanavond popel ik van energie. Vanmiddag op mijn gemak en vanochtend moeilijk begonnen. Totdat ik besloot het op zijn beloop te laten.

 

27 juli 2016 (Kristallen Zon)

Vroeg wakker, onrustig gevoel. Op weg naar W’burg een fijne ontmoeting. Bij Robert wordt zoveel losgemaakt, dat ik in een rare bui terechtkomt. Slecht slapen beïnvloedt stemming en gedachten in een mindere manier. Ook na slapen en volledig niet meer weten en weg kwijt na wakker bellen, verdwijnt het dompige gevoel nog niet.

 

9 augustus 2016 (Kristallen Hemelwandelaar)

Heb de boodschap automatisch schrift erbij genomen. Ik vind de basisidee over kritiek goed. Mijn gevoel geeft aan dat onterechtheid mijn vriendje niet is. Wil van alles uiten, maar zwijg. Intuïtie is belangrijk. Wat stroomt er wel? Ik even niet.

 

14 augustus 2016 (Zelfbestaande Spiegel)

Een 4-dag die met reflectie van doen had. Het voelde goed. Het was terug te lezen in de blog en de reactie van de omgeving. Opnieuw rond 2 uur wakker. Vraag me af wat daar achter zit. (…)

 

15 augustus 2016 (Overtoon Storm) GAP

GAP dag. Ondanks accuproblemen en plotse verandering in de planning heb ik goed het midden, mijn balans, kunnen houden. In Assen in het Drents museum bij de Maya expositie stond mijn hartchakra net zo open, voelde het net zoals bij de Amerikaan en de dagen daarna.

 

16 augustus 2016 (Ritmische Zon)

Rare gewaarwordingen. Ik voel me goed en daag uit. Zonder klaagjes of ondertoon maar neigend naar irritant. Ik krijg geen fatsoenlijk woord op papier en merk dat ik alle uitvluchten die ik kan pakken ook aanneem. Ik vraag me af waarom. Het geeft geen voldoening om afgeleid te zijn. Maar ik ga het niet uit de weg.

 

17 augustus 2016 (Resonante Draak) GAP

In de nacht weer wakker en nu een aantal notitieboekjespagina’s geschreven. Eerder een boodschap van een gids of mijn hoger zelf, dan een verhaaltje. In de void zijn is duidelijk buiten mijn comfortzone.

 

21 augustus 2016 (Spectrale Slang)

(…) Vandaag opnieuw weinig tijdsbesef. Vaak loop ik een dag vooruit, vanochtend liep ik een dag achter.

 

5 september 2016 (kosmische Zon)

Op de 1 of andere manier vandaag niet in humeur. Op alle slakken zout en soms terecht. Een restantje oud nieuw trauma wat hardnekkig blijft zitten. Ik snap waar het vandaan komt maar erkennen dat het aanwezig is, is niet afdoende om het te kunnen neutraliseren. Genoegdoening en eerherstel, daar gaat het om.

 

6 september 2016 (magnetische draak)

Nieuwe Tzolkin-ronde: zachtheid naar mezelf toe. Tzolkin bestuderen en verder uitdiepen. Gelijk na middernacht een goede praat gehad met Amaya die weer effende wat bobbelig was. In plaats van mee te surfen op de energie, nu tegen de stroom in. Discussieren en gelijk willen halen. Structuur neergezet, maar iets klopt niet.

 

7 september 2016 (lunaire wind)

Het klopte inderdaad niet. Structuur voor inspiratie gaat niet werken. Vandaag echt toegegeven aan de energie en de ene na de andere inspiratie en synchroniciteit was mijn deel.

 

8 september 2016 (electrische nacht)

Uit het ritme betekent: teruggrijpen naar het verstand om houvast te verkrijgen. Dat klopt niet met de dagenergie.

 

9 september 2016 (zelfbestaand zaad)

De dag met mijn eigen energie. Zacht zijn voor mezelf, dat is mijn intentie. Hoe geef ik dat vorm? Door te luisteren naar wat ik voel, zie, hoor, en/of beleef. Dan kies ik om een extra kopje koffie te bestellen of om te gaan liggen als de behoefte daar is.

 

10 september 2016 (overtoon slang)

Levenskracht is goed voelbaar. Het 9-9-9 portaal is bij mij niet onopgemerkt gebleven. Verandering in smaak, slaapritme dat sputtert. Meditatie op de chakra’s voelt goed.

 

15 september 2016 (manifesterende hond)

Gespannen toegewerkt naar LJV. Met leuke activiteiten het wel draaglijk gemaakt. Net te ver over de grens om fatsoenlijk te reageren op te lang in Tilburg blijven. Ego opgemerkt, wat me teleurstelt. Erkend en geaccepteerd en het waarde oordeel teleurstelling loslaten.

 

18 september 2016 (kosmische hemelwandelaar)

Weer een prachtige LJV dag. De inzichten vallen weer, maar moeilijk. Kruising van 7 wegen met 6 afleiders en 1 goede. De Hug-sessie volgt en kende een vervolg toen iemand anders dit erg raakte. Prachtig. Bijna jammer om weg te gaan.

 

19 september 2016 (magnetische tovenaar)

Terugkomst kende geen epilepsie insult. Mooi. Ben nog aan het navoelen. Het voelt open aan. Geef toe aan behoefte te liggen of te slapen. Betekent tijd nemen om te voelen.
Kan nu wel 1 ding tegen Amaya vertellen. Ben er klaar voor. De rest komt nog wel. De Hug-sessie maakte heel wat los. Ik neem zelf eens initiatief, wie weet waar het toe leidt.

 

20 september 2016 (lunaire adelaar)

Hou een heimwee verlangen naar afgelopen weekend). Wil ook nu toegeven aan lig/slaap/voel behoefte. Er is een diepe connectie aangeroerd en bloot gelegd. Ik voel er naar toe en wacht wat het brengt. Ga gewoon door met initiatief. Rare opmerking gehoord en opgeslagen. Kom ik nog wel eens op terug.

 

23 september 2016 (overtoon spiegel)

Naar Rijswijk met hindernissen. Ondanks dat, kalm gebleven en optijd aangekomen om op te bouwen en daarna de speeltuin te vinden. Hebben er van genoten. Savonds met A en G gezellig gemaakt en de code verder uitgediept. Mijn hart staat open en blijft open.

 

24 september 2016 (ritmische storm)

Eerste beursdag: weinig moeite voor laatste puntjes op de i. Contact met overbuurvrouw was interessant met veel boodschappen. Niet de flauwste. Later opnieuw gezellig met A en G en weer veel wijzer geworden. Krijg het weer voor elkaar om au naturel de juiste mensen aan te trekken. Heerlijk. Dat is vrijheid!

 

25 september 2016 (resonante Zon)

Tweede beursdag. Aankleding aangepast en het resultaat: meer volk dan gisteren. Mooie ontmoetingen en verbindingen van hart tot hart. Speeltuin kwam ook langs en nog meer interessante mensen. Thuiskomst en rit er naar toe was dan weer een grote overgang met clash. Viel op vingers na te tellen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.